Thumbnail onder de loep: sex profielen sexprofielen.nl (view all top adult sites)*Waarschuwing: Deze website kan beelden of teksten bevatten die alleen geschikt zijn voor volwassenen.  Indien u geen risico wilt lopen een website te bezoeken waarvan u de inhoud aanstootgevend vindt, raden wij u aan de hieronder gepresenteerde link niet te volgen 

Bookmark and Share Complete statistics for: sexprofielen.nl

  • Rank Not Ranked
  • Omschrijving SexProfielen - Sexdating en sexdates
  • Categorieën
    foto
  • Alexa Rank 62,728
  • Google Page Rank 1
  • Linkstatistieken 0 Links verwijzend naar andere websites (outbound links) | 0 Links, niet meetellend voor ranking (no follow links) | 27 Werkende links (followed links) | 15 Links die naar deze website verwijzen (inbound links)
  • Naamsvarianten
    wwwsexprofielen.nl, exprofielen.nl, sxprofielen.nl, seprofielen.nl, sexrofielen.nl,... show all →
  • Whois Info For sexprofielen.nl
  • Compete.com statistieken Compete Stats
  • Bookmark sexprofielen.nl Add http://sexprofielen.nl to your blinklist account Add http://sexprofielen.nl to your delicious account Add http://sexprofielen.nl to your digg account Add http://sexprofielen.nl to your fark account Add http://sexprofielen.nl to your furl account Add http://sexprofielen.nl to your magnolia account Add http://sexprofielen.nl to your newsvine account Add http://sexprofielen.nl to your reddit account Add http://sexprofielen.nl to your simpy account Add http://sexprofielen.nl to your spurl account Add http://sexprofielen.nl to your myyahoo account Add http://sexprofielen.nl to your shadows account Add http://sexprofielen.nl to your sync2it account Monitor http://sexprofielen.nl with Blogarithm Meneame

Recensies door gebruikers

  • Rating 5/5
    SjaakVaak's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 07/12/2013
    Geluk gehad, of geluk gevonden
    Een vriend van me had zelf al een date gevonden via deze site en zei het gewoon leuk te vinden te flirten met allerlei leuke vrouwen.
    Dus heb ik het ook zelf geprobeerd. Met de gratis credits kwam ik al snel in contact met een vrouw die verre van echt leek te zijn, dus ik snel door naar een ander. Mijn tweede contact bleek zeker echt te zijn en bij mij om de hoek te wonen! Na een paar dates leek er toch geen goede klik, en kon ik weer opniew op zoek. En nu sinds een maand een heerlijke relatie met een vrouw gevonden via Sexprofielen!
    Absoluut een aanrader boven sommige sites waarvan je WEET dat het nep is!
  • Rating 0/5
    Dirtydancing's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 04/27/2013
    sexprofielen.nl, één groot bedrog
    Al na één week 500 euro kwijt aan een site dit TOTALE NEP IS. Geen enkele vrouw is echt en ze houden je gewoon aan het lijntje. Ieder berichtje kost ongeveer 1 euro. PUUR BANDITISME. Laat je dus niet vangen. Als je concreet wordt naar één date toe, dan krabbelt betrokkene onmiddellijk terug. Bij ieder lid komen altijd dezelfde woorden en taal te voorschijn. Meisjes van 18-20 jaar die studente zijn, zouden dus over hopen geld moeten beschikken om hun praatjes op de site te betalen. KAN DUS NIET. Pure afzetterij. De wetgever zou tegen deze gangsters moeten optreden doordat iemand een klacht indient.
  • Rating 1/5
    naieveling1960's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 06/07/2011
    Grote teleurstelling
    Op het eerste gezicht is dit een professionele site met goed uitziende dames die overal voor in zijn. Dat is de eerste valkuil. Te mooi om waar te zijn. Het kost je al gauw 150 euro om wat leuke contacten te leggen voordat je erachter komt dat deze totale site volkomen nep is. Alle dames houden je aan het lijntje en als je wat wilt afspreken komt er altijd wel iets tussen , of ze hebben een ongelukje gehad of ze kunnen geen vrij krijgen of ze hebben kinderen waarop ze moeten passen. Allse om je maar zo lang mogelijk aan de praat te houden. GROTE NEP DUS. Gauw van afstappen , bannen en doorgeven aan iedereen die je maar tegenkomt op deze site , zodat deze site zo spoedig mogelijk van het internet verdwenen is. Criminelen zijn het.
  • Rating 0/5
    nakuma's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 10/16/2010
    100% nep met redelijk goed bewijs
    In het begin dacht ik nog dacht dit echt was, zoals vele anderen.
    Totdat ik iedere keer 2 reacties kreeg op hetzelfde moment bijna. Met dezelfde manier van praten.

    "betere leren kennen he + x xx aan het eind van het bericht" dit kwam exact overeen met een bericht 1 minuut eerder

    een week voordat ook 2 berichten tegelijk en allebij zochten en maatje en misschien een keer iets anders doen, uit eten ofzo

    Het is gewoon 1 kerel die savonds na zijn normale baan nog even 100 van die berichten doorwerkt om nog wat mensen op te lichten
  • Rating 0/5
    moperator's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 09/29/2010
    heren denk aan de basis van het leven
    ik ben al een half jaar aan het date op site b.v B2 = 100 % scammer site als er wel iets echt gebeurd spingen te tranen in de ogen dus ook niet, op LEXA is wel redelijk te noemen enkele scammers maar toch 3 echte dates gehad, hier op sexprofielen en door ervaring heb ik het al binnen een dag in de gaten, heren we moeten wel snappen dat een vrouw ander in elkaar zit als wij hitsige, er is geen vrouw te vinden die gelijk ff zal wi***, en een date zal afspreken, als ben je ernsitg knap voor vrouwen doen ze het nog niet want de oer van het beestje is anders, als een vrouw jou mailt stuurt van, WOW WAT EEN STUK, dat doen alleen wij niet vrouwen, ze zijn afwachtend, en dat zijn de modelators zo goed in, een vrouw werkt gewoon voor deze site, en haal veel geld op met onze opgewonden snelle benadering, hoe ik het doe is het volgende en dit is mijn opening zin na een eerste contackt, ik laat een deel zien.....ps
    Omdat ik een forum heb opgezocht over deze site betreft (moderators) antwoord ik niet meer terug in de e-mail box
    Alleen is het mogelijk op .........hotmail daar zullen we verder kletsen
    Dus a.u.b geen berichten meer terug sturen via deze site want ik doe er niets mee

    Groetjes met hete kusjes xxxxxx van moperator,


    dus heren naar de *oeren gaan is goedkoper dan dit gedoe, sorry maar zo denk ik er over, en heren let aub op als je op ander site gaat, want scammer als vrouw zijn is goed geld verdienen, ze zijn echt heel erg goed bezig, dus nooit ingaan als ze engels schrijven, al zeggen dat ze hier wonen, als ze hier toch wonen moeten ze nederlands kunnen zo niet stop er dan mee, anders kom je in handen van landen zoals negeria, ook de UK zijn ook veel scammers, ze zeggen dat ze hier wonen maar zijn even voor een paar dagen naar de uk of africa, na enkele leuke dagen te chatten beginnen de problemen. enz dus pas op met B2 en beetje met Lexa, and aduldfinder is 100% fake van de 600 vrouwen die ik daar heb ontmoet. heren we moeten er aan geloven dat date sites het niet zo goed met ons bedoelen, hou het gewoon in de kroeg met een knipoogje kom je ook er soms ook, want dat kost niets
  • Rating 1/5
    bws1960's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 08/13/2010
    twijfel maar volgens mij toch echt nep
    na enige keren heen en weer berichtjes uitwisselen liep het toch flink in de papieren (lees euries) dus ik stel voor om verder contact te houden via mail maar dat wilden ze niet: weten nog niets van je, willen meer weten, beter leren kennen, etc etc.
    Dus direct profiel weer verwijderd.
  • Rating 1/5
    janpietjoris's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 07/24/2010
    sterke twijfel
    ook ik heb sterke twijfels over deze website. Ik heb langdurige gesprekken gevoerd met meerdere vrouwen. Het enige wat ze lijken te willen is blijven mailen via de site. Ik met meerdere vrouwen geprobeerd om, na lang mailen via de site, contact te krijgen buiten de site om via mail en geen van allen vond het een goed idee. Ik kan me best voorstellen dat vrouwen anders in het seksdaten zitten dan mannen, maar dit neigt naar het absurde.
  • Rating 1/5
    abert1970's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 07/24/2010
    fake, fake en nog een keertje FAKE
    Beste mannen, ik sluit me geheel aan bij de vorige recensies. Ik ben ook zo stom geweest om hier voor lange tijd in te trappen. Niets dan valse beloftes, vertel nog eens een verhaaltje, ik ben zo geil enz, enz, enz... maar het eind van het liedje is dat je met hoge telefoonkosten wordt opgezadeld, en geen enkele date! Dit is echt weggegooid geld..stop er direct mee!! groetjes Albert
  • Rating 0/5
    Vandela's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 04/16/2010
    Twijfel Van Nep Maar Weet Het Nu Wel Zeker
    ik heb daar ook een account,en in het begin kreeg ik berichten, zoals ik ben geil en wil neuken nu , ik zou jou graag in me armen willen, ik wil dat je mij neukt enz. maar na 50 euro te hebben uitgegeven, vraag ik of het zover is om te daten en dan blijven ze door lullen en zoals godefriedus zegt me aan het lijn houden want had zowiezo al een twijfel of het echt was en nu ik dit lees ben ik er zeker van dat het NEP is, dus doe jezelf een plezier en ga weg vandaar de oprichters zijn stelletje oplichters, want bij elke site heb je wel een paar moderators en hier heb je dat ook, en zij verdelen de berichten en houden iedereen aan de lijn om lekker geld te verdienen terwijl het nep is,, een goed voorbeeld is

    ik had een vrouw ontmoet vandaar genaamd douche en die stuurde mij allerlei fotos onder de douche met teksten erbij zoals, hou je van dit geschoren kutje, wat zijn jou diepste fantasieen, hou jij ervan om onder de douche te neuken enz enz, en als ik vroeg van kom neuken dan ben ik er zogenaamd nog niet klaar voor want ze weet nog niet veel over mij terwijl ik me hele biografie heb verteld, en ik heb een ander meisje ontmoet genaamd anoushjka zij heeft hetzelfde verhaal en toen ik vroeg van heb je met mannen van hier gedated zei ze nee heb ik niet gedaan :/ (ze geeft wel geld uit maar date niet met mannen dan moet je wel gek zijn om dat te doen) dus ik zei wat doe je hier dan? komt ze met een antwoord, ja misschien vindt ik wel een man die voor meerdere keren wil neuken met mij...

    een lang verhaal ik weet maar kijk uit ze naaien je goed
  • Rating 1/5
    albert2000's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 04/15/2010
    nep
    deze site heeft niks te maken met dating de dames vragen je alleen waar je van houd en waar je woont en wat voor werk je doet bla blla bla ze houden je gewoon aan het lijntje
  • Rating 1/5
    godefriedus's recensie van sexprofielen.nl Geplaatst op 12/01/2009
    NEP/FAKE
    Dit is een en al NEP.
    De dames in kwestie zijn alleen maar uit in ellenlang mailen i.v.m. de hoge telefoonkosten waarin zij ongetwijfeld meedelen.
    Je krijgt altijd direct antwoord maar word aan het lijntje gehouden.
    Snel kappen als je er nog gebruik van maakt.

  • Wilt u uw mening geven? Klik hier om u aan te melden of hier in te loggen
    New: Login using Twitter Login Twitter or Facebook Login Facebook

sex profielen

Zoek een website

Top websites