Thumbnail onder de loep: bull chat bullchat.nl (view all top adult sites)*Waarschuwing: Deze website kan beelden of teksten bevatten die alleen geschikt zijn voor volwassenen.  Indien u geen risico wilt lopen een website te bezoeken waarvan u de inhoud aanstootgevend vindt, raden wij u aan de hieronder gepresenteerde link niet te volgen 

Bookmark and Share Complete statistics for: bullchat.nl

  • Rank Not Ranked
  • Omschrijving Altijd toegang... Altijd gratis!!! CAM gezellig mee!! Chat direct met honderden gays bij jou in de buurt.
  • Categorieën
    Informatie niet verstrekt
  • Alexa Rank 149,933
  • Google Page Rank 0
  • Linkstatistieken 3 Links verwijzend naar andere websites (outbound links) | 1 Links, niet meetellend voor ranking (no follow links) | 3 Werkende links (followed links) | 8 Links die naar deze website verwijzen (inbound links)
  • Naamsvarianten
    wwwbullchat.nl, ullchat.nl, bllchat.nl, bulchat.nl, bulchat.nl,... show all →
  • Whois Info For bullchat.nl
  • Compete.com statistieken Compete Stats
  • Bookmark bullchat.nl Add http://bullchat.nl to your blinklist account Add http://bullchat.nl to your delicious account Add http://bullchat.nl to your digg account Add http://bullchat.nl to your fark account Add http://bullchat.nl to your furl account Add http://bullchat.nl to your magnolia account Add http://bullchat.nl to your newsvine account Add http://bullchat.nl to your reddit account Add http://bullchat.nl to your simpy account Add http://bullchat.nl to your spurl account Add http://bullchat.nl to your myyahoo account Add http://bullchat.nl to your shadows account Add http://bullchat.nl to your sync2it account Monitor http://bullchat.nl with Blogarithm Meneame

Recensies door gebruikers

  • Rating 0/5
    E-Love's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/28/2013
    E-Love
    Kent iemand mss. een andere gaychat-site, lijkt mij veel beter én leuker, jammer dat er geen adres of iets dergelijks is van Bullchat, dan kon je tenminste rechtstreeks vragen wat wél en/of niet mag, zou ó zo goed zijn voor vele...
  • Rating 0/5
    E-Love's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/28/2013
    E-Love
    Toegang geweigerd???
    Hi, ik ben die zeer bekende persoon (E-Love uit Lanaken Limburg BE)wat sinds okt.2012 regelmatig op Bullchat was met die romantische gaymuziekclipjes vooral van JJ PRODS! Sinds +/- januari 2013 word ik regelmatig geweigerd op Bullchat, vraag mij af waarom?
  • Rating 0/5
    E-Love's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/28/2013
    E-Love
    Toegang geweigerd???
    Hi, ik ben die zeer bekende persoon (E-Love uit Lanaken Limburg BE)wat sinds okt.2012 regelmatig op Bullchat was met die romantische gaymuziekclipjes vooral van JJ PRODS! Sinds +/- januari 2013 word ik regelmatig geweigerd op Bullchat, vraag mij af waarom?
  • Rating 0/5
    Adrianus62's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 10/10/2012
    toegang geweigerd
    al jaren word ik enkele keren per week beledigd en gestalkt op bullchat. meestal block ik die persoon en vermeld daarbij: stalking en beldiging. vanmorgen heb ik de persoon dwars gezten door groot aantal berichten aan hem te sturen. niet handig maar vermoedelijk wordt mij daarom nu de toegang geweigerd. hoe lang gaat dat duren? en waar kun je klagen bij bullchat (of misschien beter: bullshit)
  • Rating 0/5
    Coffee 1965's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/01/2012
    Bullchat.nl
    Sedert een aantal jaren ben ik een regelmatige gebruiker van Bullchat.nl
    Nu sedert een paar weken is het voor mij onmogelijk om daar nog te chatten.
    Soms gaat de site gewoonweg niet open,of ik kan medechatters niet aanklikken om een gesprek te starten.
    Dit is erg frustrerend!!! Iemand die weet hoe ik dat kan oplossen???
  • Rating 1/5
    rcrikkens's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 05/15/2011
    klachen worden niet serieus genomen
    Bullchat neemt zelf geen tot weinig verantwoordelijkheid met betrekking tot het serieus nemen van klachten. Ook ik ben regelmatig met de dood bedreigd, uitgescholden en belachelijk gemaakt in het openbaar. Een mailtje naar bullchat haalt totaal niets uit men negeert het gewoon en denkt gewoon aan de advertentie-inkomsten. Ik heb nog nooit een site meegemaakt die haar gebruikers zo in de kou laat staan. Zoals de anderen hier al melden. Veel fake, onbeschofte mensen en een wanbeleid van de site zelf!
    Wanneer je lastig wordt gevallen via deze site is het gewoon het beste via de politie aangifte te doen, goed uit te leggen wat bullchat is en wat je klacht is.
    Mijn stalker is inmiddels gestopt en heb er via een rechtszaak een schadevergoeding weten uit te slepen! Dus maak screenshots, schrijf alles op en ga ermee naar de politie!
  • Rating 5/5
    XLekkerelul36's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/23/2010
    hoe kan ik mijn cam gebruiken op bullchat met een iMac?????
    kan iemand mij helpen en vertellen hoe ik bullchat kan gebruiken via mijn mac en dan met name dus de webcamfunctie!??? bijvoorbaat dank
  • Rating 0/5
    tim2807's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 02/07/2010
    toegang geweigerd
    Ik kan geen toegang meer krijgen. Ben geblokt. Maar voor hoelang dat is mij niet duidelijk. Ik heb iets gedaan wat niet door de beugel kon. Maar hoelang duurt de straf. Vind het een mooie site om lekker met elkaar te kunnen kletsen en cammen.
  • Rating 0/5
    bakk56's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 01/14/2010
    hallo
    op dit moment kan ik niet op bullchat, is er ergens een storing?
  • Rating 5/5
    sjefgay's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 06/21/2009
    toppie
    ik vind bullchat toppie
    je kan er leuken contacten vinden
    alleen is het jammer dat er ook veel fake zitten die na een afspraak niet komen op dagen
    voor de rest is het wel ok
  • Rating 5/5
    lekkerding's recensie van bullchat.nl Geplaatst op 10/05/2008
    geweigerde toegang nu
    er was steeds iemand die me kende .mijn echte naam en priveleven hier op zette .hij bedreigde me zelfs met de dood.en toen ik wist wie het was zette ik iets over hem hier neer ,en nu ben ik op bullchat geweigerd,en ik vond het een leuke site .dus nu over.of kunnen jullie er iets aan doen,ik weet niet hoe ik met hun in contact kan komen.

  • Wilt u uw mening geven? Klik hier om u aan te melden of hier in te loggen
    New: Login using Twitter Login Twitter or Facebook Login Facebook

bull chat

Zoek een website

Top websites